service22

Sanggeus-jualan Service

Jasa saatos-jualan wijaksana tur ajakan nyadiakeun rojongan tur garansi pikeun kauntungan Anjeun.
◇ Kirim nu technicians pikeun ngalaksanakeun instalasi tur debugging pakakas pikeun pamaké deungeun kalayan santunan. Nagara atawa kawasan kalawan kaayaan politik teu stabil atawa di throes tina asa arang teu kaasup dina rencana urang. .
◇ karéta nu pamaké pikeun marentah parabot jeung pituduh aranjeunna pikeun produksi aman.
◇ Terangkeun dina kapanguruasan rutin pakakas taliti jeung cabut faults umum.
◇ Urang téh jawab sagala perbaikan nu disababkeun ku masalah kualitas urang dina jaminan sataun urang. Asesoris asing umumna dikirimkeun ku DHL dina orde nyadiakeun layanan pikeun konsumén asing promptly.
◇ The konsumén asing anu mibanda patalékan dina layanan sanggeus-jualan bisa langsung ngirimkeun email kana kotak surat kami ditunjuk. Urang bakal ngajawab patarosan anjeun dina 12 jam na ngajawab sagala rupa masalah keur konsumén dina jangka waktu.
◇ Kanggo sababaraha wilayah anu visas téh hésé ménta, nasabah oge bisa ngirim technicians maranéhna pikeun parusahaan urang pikeun nampa hidayah bébas jeung latihan.
◇ Tampa saran pikeun perbaikan nempatkeun maju ku konsumén dina cara earnest. Luyu kalayan parobahan pasar, nyadiakeun produk jeung jasa papanggih kabutuhan pamaké 'na nyieun nilai keur maranehna.
◇ The nasabah anu produk geus passsed tanggal jaminan na anu dijudulan ngarasakeun layanan sanggeus-jualan urang keur hirup.

Mun anjeun ngagaduhan sarat

Mangga wartosan kami dina jangka waktu
jasa Saatos-jualan hotline:  + 86-595-22356770  jasa atawa sanggeus-jualan surélék pikeun konsumén asing:  aftersales@qunfeng.com   atanapi aftersale01@qunfeng.com 
Urang bakal nyieun unggal usaha pikeun ngajawab masalah anjeun. Kasuksésan anjeun bakal nambahan kamulyaan anyar pikeun urang!
Hatur nuhun pikeun gawé babarengan ikhlas anjeun!


WhatsApp Online Chat!