DCIM100MEDIADJI_0979.JPG

Tentang Kami

Qunfeng calakan mesin Co., Ltd. ieu kagabung dina 1995 sarta geus komitmen kana panalungtikan, ngembangkeun, pabrik, distribusi sarta layanan mesin bahan wangunan saperti beton block pembuatan garis, blok AAC garis produksi jeung perlakuan runtah konstruksi mesin. Kalayan leuwih ti 20 taun bagean kontinyu dina striving pikeun kasampurnaan dina ngembangkeun jeung produksi, parusahaan urang nyadiakeun industri konstruksi global kalawan yayasan fasilitas pikeun ngaronjatkeun daya saing inti maranéhanana ku sampurna combing teori "téhnologi calakan" kalayan teori "efisiensi tinggi na lingkungan friendly ".

The Global System Juara
Urang salawasna nyandak ngamajukeun ngembangkeun kota kalawan téhnologi calakan. Salaku repsonsibility utama urang / kami teknis R & D taskforce ngawengku ngeunaan 100 professional dina widang kayaning mékanis, hidrolik, bahan éléktronik jeung wangunan. Kami geus nyetél dua lembaga panalungtikan sarta ngadegkeun hiji partnership strategis alus kalawan paling universitas Cina renowned sarta lembaga panalungtikan. Kami geus aktip milu dina drafting na rectification leuwih ti belasan standar nasional sarta industrial pikeun produk. Kami geus meunang leuwih ti 200 patén-patén pikeun nepungan, utiliti jeung desain ogé tilu prestasi appraisals teknis propinsi.

The Globalisasi manfacturing System
Sareng hiji total investasi 45 juta RMB, Qunfeng ngadegkeun 'Fujian Qunfeng mesin Co., Ltd.' jeung 'Qunfeng Industrial Park' di Nan'an Binjiang parabot base manufaktur taun 2008, anu geus ngamimitian hiji merk era calakan anyar. Taman industri ngawengku jumlahna aya 215.000 méter pasagi jeung jumlahna aréa lanté sakabéh kana 145.000 méter pasagi. Nyokot kauntungan tina kakuatan finansial na kuat, Qunfeng geus diwanohkeun rupa béda pakakas domestik jeung luar negeri canggih processing kaasup puseur pangolahan CNC, las robot, pinuh-otomatis parabot perlakuan panas, mesin motong laser sarta CNC mesin plasma seuneu-motong. Kalawan inovasi tetep, migawé bareng kalayan suppliers internasional luhur, sarta integrasi sumberdaya global kualitas luhur, Qunfeng geus jadi, téhnologis tur ramah-eco pelopor calakan dina widang bahan wangunan widang mesin Cina kalawan desain produk luhung tur canggih anak, kuat tur kualitas produk anu kuat ogé jasa dedicated tur ikhlas.

kira-kira

Sistim jasa Global
Salaku perusahaan model Cina mesin bahan wangunan, Qunfeng nyadiakeun mesin-kualitas luhur upscale sarta kalawan téhnologi calakan keur nasabah maranéhanana. Ngawengku genep buana kalawan 7 stasiun layanan peuntas laut jeung 24 kantor domestik, Qunfeng tos seueur 8000 klien tina 110 nagara jeung wewengkon kalawan parabot manufaktur calakan leuwih efisien. Qunfeng geus earned reputasi hébat di dunya kalayan produk na keur diékspor ka pasar-tingkat tinggi di sakuliah dunya, kaasup Asia, Eropa, Amérika Kidul, Oséania, Afrika jeung Amérika Kalér.

Honors na Awards
Salila panalungtikan ilmiah leuwih ti 20 taun jeung forge payun, Qunfeng salawasna ngajaga rasa kuat tanggung jawab sosial sarta geus narima pujian luhur sarta rojongan ti pamaréntah jeung masarakat kalawan roh miboga "Integritas, Juara, Kekecapan jeung Sabilulungan". Qunfeng geus diadopsi tipena béda certifications kaasup sistem kualitas manajemén, sistem manajemen lingkungan, OHSMS, IPMS, manajemén produksi standarisasi kaamanan jeung pakarang nasional jeung manajemén kualitas peralatan. Qunfeng geus meunang kavling panghargaan, kayaning "National obor Program Key High-tech perusahaan", "intelektual Nasional Harta Pilot Unit", "Propinsi Alus na Inovatif perusahaan", "Téknik Téhnologi Panalungtikan Center of Bahan Gedong Beton Propinsi Ngabentuk usaha", "Inohong Propinsi dagang", "Inohong Propinsi Brand Produk", "Propinsi Muhun-dipikawanoh perusahaan", "Propinsi International Inohong Brand", "Propinsi Konsumén-kapuasan Produk" jeung "industrialisasi jeung Informatization Integrated Modél perusahaan".
Kalawan honors jeung ekspektasi, Qunfeng bakal neruskeun keukeuh dina nilai inti nyieun hareup kalayan AKAL jeung Juara, sarta accomplishing misi hébat ngawangun kota ékologis intelligently sarta diwangun masarakat-lingkungan ramah technologically.
kira-kira


WhatsApp Online Chat!