service22

Para-shitjes

Profesionale dhe të plotë para-shitjes udhëzon shërbimit dhe drejton investimet tuaja.
◇ prezantoj profilin dhe produkt kategoritë e kompanisë sonë;
◇ në përputhje me kërkesat aktuale të tregut blerës, t'i udhëzojë për të zgjedhur kategorinë e produktit të drejtë;
◇ Sipas kërkesës së blerësit dhe buxhetin, të drejtojë përdoruesit për të zgjedhur pajisje të përshtatshme;
◇ Organizoni dhe shoqërojë në-vend-hetim në uzinën e prodhimit, fjalim të shkurtër në vend dhe të shpjegojë pyetje kishte të bënte me blerësit .;
◇ Sipas gjendjes aktuale të blerësit, të punojnë jashtë zgjidhje fleksibile për investime për opsionit;


WhatsApp Online Chat!