service22

Пред-продажба на услуги

Професионални и сеопфатна пред-продажба на услуги водичи и насочува вашата инвестиција.
◇ Воведување на профилот и категории на производи на нашата компанија;
◇ Според реалните потреби на пазарот на купувачот, водич нив да го изберете вистинскиот производ категорија;
◇ Според побарувачката на купувачот и на буџетот, водич на корисниците да изберете соодветна опрема;
◇ Организира и ја придружува на самото место истрагата за растителното производство, Краток говор на сајт и да се објасни загрижени прашања на купувачот .;
◇ Според фактичката состојба на купувачот, работат надвор флексибилни решенија за инвестициски опција;


WhatsApp Онлајн Chat!