service22

По-продажба на услуги

Тактичен и навремено, по продажбата на услуги обезбедува поддршка и гаранција за вашите придобивки.
◇ Испрати на техничари за извршување на инсталација и дебагирање на опрема за странските корисници со надоместок. Земји или региони со нестабилната политичка ситуација или во виорот на војната не се вклучени во нашиот план. .
◇ обучуваат корисниците да командува со опрема и водич за безбедно производство.
◇ Објасни рутински за одржување на опрема внимателно и да ги отстрани заеднички грешки.
◇ Ние сме одговорни за сите поправки што предизвика од страна на нашите проблеми со квалитетот во рамките на гарантниот една година. Странски додатоци обично се доставени од страна на DHL во Орде да обезбеди сервис за странски клиенти веднаш.
◇ Странските клиенти кои имаат било какви прашања и по продажбата на услуги може директно да испрати e-mail на нашите назначени поштенско сандаче. Ние ќе одговори на вашите прашања во врска со 12 часа и решаваат различни проблеми за клиенти во времето.
◇ За некои земји чии визи се тешко се добие, корисниците можат да ги испраќаат своите техничари во нашата компанија да добијат бесплатни упатства и обука.
◇ прифати предлозите за подобрување изнесен од страна на клиентите во искрен начин. Во согласност со промените на пазарот, да обезбеди производи и услуги да ги задоволат потребите на корисниците и да се создаде вредност за нив.
◇ На клиентите чии производи се passsed датумот гаранција имаат право да уживаат во нашите по продажбата на услуги за живот.

Ако имате било какви барања

Ве молиме контактирајте со нас во времето
По-продажба на услуги телефонска линија:  + 86-595-22356770  или по-продажба на услуги Е-пошта за странски клиенти:  aftersales@qunfeng.com   или aftersale01@qunfeng.com 
Ние ќе вложи максимални напори да ги реши вашите проблеми. Вашиот успех ќе додадете нови слава на нас!
Ви благодариме за вашата искрена соработка!


WhatsApp Онлајн Chat!