service22

On-sales Service

Layanan tliti lan ngelmu ing-sale ndadekake pilihan liyane sumelang-saving lan dipercaya.
◇ Telekomunikasi kontak, konfirmasi utawa mbenake mesti utawa masalah sing kudu tetep liwat rembugan dening loro pihak.
◇ Nemtokake pesenan produksi lan ngatur produksi minangka saben requirement.
◇ Nyedhiyani tata letak tanduran saka workshop lan madegé drawing saka peralatan ing advance. Kita bakal ngatur personel kanggo nindakake pembinaan ing situs yen perlu.
◇ Nyedhiyani rembugan technical sarta sakantor ing rencana panyiapan factrory.
◇ Monitor jadwal produksi peralatan ing basis nyata-wektu kanggo mesthekake pangiriman punctual.


Tampilan Online Chat!