service22

Sawise-sales Service

Layanan sawise-sales pemikir lan pituduh menehi support lan njamin kanggo keuntungan Panjenengan.
◇ Kirimi teknisi kanggo nindakake instalasi lan debugging saka peralatan kanggo kedhaftar manca karo rugi. Negara utawa wilayah karo kahanan politik boten stabil utawa ing throes saka perang sing ora klebu ing rencana kita. .
◇ Olahraga kedhaftar kanggo marang peralatan lan nuntun wong-wong mau kanggo produksi aman.
◇ Nerangake pangopènan tumindake saka peralatan kasebut kanthi teliti, lan mbusak bentet umum.
◇ We sing tanggung jawab kanggo kabeh ndandani sing disebabake masalah kualitas ing siji taun babar pisan kang. Aksesoris manca sing umume dikirim dening DHL ing jaman Orde kanggo nyedhiyani layanan kanggo pelanggan manca sakcepete.
◇ Pelanggan manca sing duwe pitakonan ing layanan sawise-sales bisa langsung ngirim email menyang kothak layang kita ditetepake. Kita bakal njawab pitakonan Panjenengan ing 12 jam lan ngatasi macem-macem masalah kanggo pelanggan ing wektu.
◇ Kanggo sawetara kabupaten kang visa sing angel diwenehi, pelanggan uga bisa ngirim teknisi sing kanggo kita perusahaan kanggo pituduh bener free lan latihan.
◇ Nampa saran kanggo dandan sijine nerusake dening pelanggan ing cara earnest. Sesuai karo owah-owahan saka pasar, nyedhiyani produk lan layanan kanggo ketemu karo kabutuhan kedhaftar 'lan nggawe angka kanggo wong-wong mau.
◇ Pelanggan kang produk wis passsed tanggal babar pisan sing anduweni hak seneng layanan sawise-sales kita kanggo urip.

Yen Panjenengan Nduwe Sembarang Requirement

Hubungi kita ing wektu
layanan Sawise-sales hotline:  + 86-595-22356770  layanan utawa sawise-sales E-mail kanggo pelanggan manca:  aftersales@qunfeng.com   utawa aftersale01@qunfeng.com 
Kita bakal gawe gaweyan kanggo ngatasi masalah. Sukses bakal nambah kamulyan anyar kanggo kita!
Matur nuwun kanggo kerjasama tulus Panjenengan!


Tampilan Online Chat!