DCIM100MEDIADJI_0979.JPG

Babagan awake dhewe

Qunfeng Intelligent Machinery Co., Ltd. disawijèkaké ing taun 1995 lan wis setya riset, pembangunan, Pabrik, distribusi lan layanan saka mesin bahan bangunan kayata beton pemblokiran nggawe line, pemblokiran AAC line produksi lan perawatan sampah construction machinery. Kanthi luwih saka 20 taun saka usaha tenanan dadi ing diunggahake kanggo sempurno pembangunan lan produksi, perusahaan kita menehi industri construction global karo dhasar fasilitas kanggo Ngapikake saing inti sing dening sampurna pathêt téori "teknologi cerdas" kaliyan téori "efficiency dhuwur lan lingkungan loropaken ".

The Global System Innovation
We tansah njupuk ngembangake kutha karo teknologi cerdas. Minangka repsonsibility utama kita / Kita technical R & D Taskforce kasusun saka 100 profesional ing lapangan kayata mechanical, hydraulic, materi elektronik lan bangunan. We wis nyiyapake loro institusi riset lan diadegaké kemitraan strategis apik karo paling universities Chinese kesuwur lan institusi riset. Kita aktif melu ing panyusunan rectification luwih saka rolas standar nasional lan industri kanggo produk. Kita menang ora luwih saka 200 paten kanggo panemuan, sarana lan desain uga telung prestasi ujian technical provinsi.

Globalisasi manfacturing System
Kanthi gunggung investasi 45 yuta RMB, Qunfeng netepake 'Fujian Qunfeng Machinery Co., Ltd.' lan 'Qunfeng Industrial Park' ing Nan'an Binjiang peralatan basa Manufaktur ing 2008, kang wis diwiwiti account jaman cerdas anyar. Taman industri mapan total 215.000 meter persegi kanthi jumlah area lantai sakabèhé kanggo 145,000 kothak meter. Njupuk kauntungan saka daya financial kuwat, Qunfeng wis ngenalaken macem-macem jinis peralatan domestik lan jaban rangkah majeng Processing kalebu tengah Processing CNC, welding robot, kebak-otomatis peralatan perawatan panas, mesin nglereni laser lan CNC mesin plasma semangat-nglereni. Kanthi pancet inovasi, kerjasama karo supplier ndhuwur internasional, lan integrasi saka sumber global kualitas, Qunfeng wis dadi, teknologi lan Eco-loropaken pelopor cerdas ing lapangan bahan bangunan lapangan machinery China karo desain produk paling apik lan majeng sawijining, kuwat lan kualitas produk kuat uga layanan darmabakti lan tulus.

bab

Sistem layanan Global
Minangka perusahaan model saka China machinery bahan bangunan, Qunfeng menehi mesin kualitas upscale lan teknologi cerdas kanggo pelanggan. Panutup enem bawana karo 7 stasiun layanan jaban rangkah lan 24 kantor domestik, Qunfeng wis dadi 8000 klien saka 110 negara lan wilayah karo peralatan Manufaktur cerdas luwih efisien. Qunfeng wis entuk reputasi ing donya karo sawijining produk kang diekspor kanggo pasar-tingkat dhuwur donya, kalebu Asia, Eropah, Amérika Kidul, Oceania, Afrika lan Amérika Lor.

Cathetan Awards
Sajrone riset ilmiah luwih saka 20 taun lan Forge ahead, Qunfeng tansah tansah raos kuwat saka tanggung jawab sosial lan wis ditampa dhuwur memuji lan dhukungan saka pemerintah lan masyarakat karo roh saka "Integritas, Innovation, Efisiensi lan Cooperation". Qunfeng wis diadopsi macem-macem jinis sertifikasi kalebu sistem kualitas Manajemen, sistem manajemen lingkungan, OHSMS, IPMS, Manajemen produksi standarisasi safety lan senjata nasional lan Manajemen kualitas peralatan. Qunfeng wis menang persil saka Anugrah, kayata "National Torch Program Key High-tech Enterprise", "Pinter National Property Pilot Unit", "Provinsi banget lan Innovative Enterprise", "Engineering Technology Research Center of Bahan Bangunan Concrete Provinsi mbentuk Enterprises", "Famous Provinsi Trademark", "Famous Provinsi Brand Products", "Provinsi kondhang Enterprise", "Provinsi International Famous Brand", "Provinsi Pelanggan-kepuasan Product" lan "industrialization lan Informatization Integrated Model Enterprise".
Honor lan pangarepan, Qunfeng bakal terus kanggo nandheske ing Nilai inti nggawe mangsa karo Intelligence lan inovasi, lan accomplishing misi gedhe wewangunan kutha ekologis intelligently lan mbangun masyarakat-lingkungan loropaken pehak.
bab


Tampilan Online Chat!